Головний тренер збірної Мексики з футболу звільнений за напад на журналіста

Поділитися
Головний тренер збірної Мексики з футболу звільнений за напад на журналіста Еррера не стримав емоцій в аеропорту © fifa.com
Мігелю Еррері не сподобалася критика представника ЗМІ.

Мігель Еррера, який тільки два дні тому привів збірну Мексики до перемоги в чемпіонаті Північної Америки, був звільнений з поста головного тренера команди після того, як ударив журналіста.

Інцидент стався в аеропорту Філадельфії. Журналіст телекомпанії TV Azteca Крістіан Мартинолі стверджує, що розкритикував Ерреру за гру команди в плей-офф турніру, а також вихід у фінал завдяки спірним рішенням суддів, після чого тренер вдарив його по шиї. Федерація футболу Мексики прийняла рішення відсторонити Ерреру від роботи.

"Насильству немає місця в суспільстві, сім'ї та спорті. Тому, хто хоче використовувати агресію, немає місця у Федерації футболу Мексики. Незважаючи на великий успіх Еррери на чолі національної збірної, його результати не можуть стояти вище наших правил і поваги до свободи вираження поглядів", - сказав глава Федерації футболу Мексики Десіо де Марія.

Зазначимо, що Мігель Еррера працював зі збірною Мексики з 2013 року. Тренер вивів команду на чемпіонат світу в Бразилії, де дійшов до 1/8 фіналу, а також виграв Золотий Кубок КОНКАКАФ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі