Голландець ван Гаал став першим небританским тренером в історії МЮ

Поділитися
Голландець ван Гаал став першим небританским тренером в історії МЮ © telegraaf.nl
В тренерський штаб ван Гаала увійде легенда "Червоних дияволів" Райан Гіггз, який оголосив про завершення тривалої і славної кар'єри футболіста.

Голландський фахівець Луї ван Гаал офіційно підтверджений в якості головного тренера "Манчестер Юнайтед".

Нинішній наставник збірної Нідерландів по закінченню чемпіонату світу в Бразилії приступить до роботи з найтитулованішим клубом Англії.

Раніше ван Гаал тренував такі команди як АЗ, "Аякс", "Барселона" і "Баварія". Українським любителям футболу фахівець більше відомий як наставник "Барси", яку двічі обіграло "Динамо" в Лізі Чемпіонів-1998/99 - 3:0 і 4:0.

Допомагати голландцеві буде Райан Гіггз, який керував діями команди після відставки Девіда Мойеса на правах граючого тренера і заявив про закінчення кар'єри футболіста. Крім того, тренерський штаб голландського фахівця увійдуть його співвітчизники Франс Хук і Марсель Бут.

"Ван Гаал - один з видатних тренерів сучасного футболу. Він багато досяг у своїй кар'єрі, на Олд Траффорд він напише нову главу в історії Манчестер Юнайтед", - сказав виконавчий директор англійського клубу Ед Вудворд.

Однак на сьогоднішній день голландець вже вписав своє ім'я в історію "Манчестера", ставши першим іноземним (небританским) тренером за більш ніж 100-річне існування клубу. Раніше МЮ керували лише фахівці з Великобританії, а також Ірландії, яка у футбольному плані рідко сприймається окремо від британців.

Нагадаємо, що сезон-2013/14 став одним з найбільш провальних для МЮ за останні 30 років: "Червоні дияволи" посіли 7-е місце в чемпіонаті Англії, втративши місця в єврокубках. Також МЮ вилетів з розіграшу Ліги Чемпіонів на стадії 1/4 фіналу. !zn

Читайте також:

Тренер збірної Англії не бажає викликати на чемпіонат світу "невдах" з "Юнайтед"

Луческу вважає, що проблеми "Манчестер Юнайтед" - із-за відходу Фергюсона

В "Манчестер Юнайтед" оголосили про більш ніж 500-відсоткове збільшення прибутку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі