Голкіпера луганської «Зорі» за бійку з арбітром дискваліфікували на шість матчів

Поділитися
Голкіпер луганської «Зорі» Ігор Шуховцев дискваліфікований на шість матчів і зможе повернутися на поле не раніше кінця вересня. Про це у четвер, 5 серпня, повідомила прес-служба української Прем'єр-ліги.
Голкіпер луганської «Зорі» Ігор Шуховцев дискваліфікований на шість матчів і зможе повернутися на поле не раніше кінця вересня. Про це у четвер, 5 серпня, повідомила прес-служба української Прем'єр-ліги.Так суворо Шуховцев був покараний за бійку з арбітром зустрічі «Зорі» і «Карпат» Віталієм Годуляном. Останній при рахунку 2:2 на останніх хвилинах призначив спірний пенальті у ворота луганської команди, який так і не зміг реалізувати форвард львів'ян Батіста. Тоді Шуховцев накинувся на арбітра і кілька разів сильно штовхнув його, за що був відразу ж вилучений з поля. При цьому голкіпер стверджує, що Годулян спровокував його, сказавши, що призначив пенальті за якісь «старі борги» луганської команди. «З суддею Віталієм Годуляном, напевно, у кожного футболіста прем'єр-ліги щось та відбувається. Його просто не дарма колись дискваліфікували. Просто, коли щось говорять судді, то до уваги це не береться, а коли щось кажуть футболісти, то це відразу дискваліфікація. Те, що я штовхнув суддю, може призвести до дискваліфікації. Це я знаю. Але нехай він стежить за своїми словами і не говорить зайвих слів футболістам, - Шуховцев заявив. - Він сказав мені: "Це вам за старі борги". Я можу це підтвердити. Окрім цього, цю фразу чули Олексій Полянський і Микита Каменюка, які знаходилися поряд. Після цього був поштовх з мого боку і мене вигнали». Слова голкіпера «Зорі» підтвердив і тренер луганської команди Анатолій Чанцев «Суддя із самого спочатку виходив на гру, вже знаючи, що буде нас вбивати. Я так говорю, тому що після другого пенальті у наші ворота Шуховцеву він сказав дослівно: "Це вам за старі борги"», - сказав він після поєдинку. Голова комітету арбітрів Вадим Шевченко відкинув висунуті проти Годуляна звинувачення. «Одинадцятиметровий Годулян призначив правильно і Шуховцева видалив справедливо, - вважає сказав він. - А те що Шуховцев говорить ... Напевно, старіє вже. Якщо твої захисники на останній хвилині порушують, що ж я можу зробити? А те, що арбітр ніколи в житті не дозволить собі подібних висловлювань, я переконаний».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі