Голкіпер київського «Динамо» на тренуванні отримав травму

Поділитися
Готуючись до матчу з «Кримтеплицею», голкіпер «Динамо» Максим Коваль 22 вересня, на тренуванні, підвернув ногу. Через це молодий вартовий воріт пропустив кубкову зустріч, перейшовши до рук клубних лікарів. Про це повідомила 23 вересня прес-служба ФК «Динамо».
Готуючись до матчу з «Кримтеплицею», голкіпер «Динамо» Максим Коваль 22 вересня, на тренуванні, підвернув ногу. Через це молодий вартовий воріт пропустив кубкову зустріч, перейшовши до рук клубних лікарів. Про це повідомила 23 вересня прес-служба ФК «Динамо».Як розповів лікар «Динамо» Володимир Малюта, «Коваль пошкодив зв'язки гомілковостопного суглоба. На щастя, операція не знадобилася. Футболістові була зроблена іммобілізація пошкодженого суглоба, після зняття якої доведеться його (суглоб) розробляти». «Поки назвати точну дату, коли знову почну тренуваитсь, не можу, - говорить Максим, який проводить зараз більшу частину свого часу в медчастині на базі в Конча-Заспа. - Зараз проходжу різні медичні процедури, пошкоджену ногу обробляють спеціальними гелями. Загалом, роблю все необхідне, щоб скоріше повернутися на поле». Нагадаємо, 22 вересня, відбулися матчі 1/16 фіналу розіграшу Датагруп Кубку України. Київське «Динамо» лише у кінцівці зустрічі обіграло клуб Першої ліги «Кримтеплиця». У свою чергу дніпропетровське «Дніпро» з розгромним рахунком залишив за бортом турніру сімферопольську «Таврію», яка є чинним володарем Кубку.Довідка: Максим Анатолійович Коваль український футболіст, воротар клубу «Динамо» (Київ) і юнацької збірної України до 19 років. Коваль вважається одним з найперспективніших футболістів України. За юнацьку збірну України до 17 років дебютував 10 вересня 2008 у матчі проти Румунії (4:0). Всього за збірну до 17 років провів 8 матчів. У юнацькій збірній до 19 років дебютував 4 липня 2009 у матчі проти Росії (0:0). Коваль поступається місцем в основі Ігорю Левченку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі