Глазков сподівається зібрати всі чемпіонські пояси

Поділитися
Глазков сподівається зібрати всі чемпіонські пояси Глазков і Мартін посперечаються за титул © boxingplanet.ru
Український боксер і його суперник зустрілися на прес-конференції.

Український боксер В'ячеслав Глазков на прес-конференції, яка відбулася в Нью-Йорку, назвав свій бій з американцем Чарльзом Мартіном першим кроком до своєї головної мети - завоювання всіх чемпіонських поясів у суперважкій вазі.

"Все зійшлося, щоб я став чемпіоном світу. Чарльз - великий лівша, але він ще не бився з хорошими суперниками. Він великий і сильний хлопець, але в суперважкому дивізіоні всі сильні. У нас буде хороший бій. Всі мої попередні поєдинки допомогли мені підготуватися до цього бою. Мені потрібні всі пояси, і цей поєдинок - перший крок до моєї мети", - сказав Глазков.

Мартін, у свою чергу, заявив, що пояс IBF вже належить йому: "Я з нетерпінням чекаю суботнього бою і хочу пошвидше забрати те, що належить мені - пояс IBF. Мені вже так набридли всі ці розмови про те, що добре робить у ринзі Глазков - я хочу подивитися, чи зможе він це робити в бою зі мною".

Нагадаємо, пояс за версією IBF став вакантним після того, як Міжнародна боксерська федерація відібрала його у Тайсона Ф'юрі за відмову битися з Глазковим.

Поєдинок Глазков - Мартін відбудеться в ніч з 16 на 17 січня за київським часом. Транслювати цей поєдинок буде телеканал "2+2". Також в рамках цього вечора боксу відбудеться поєдинок між чемпіоном за версією WBC Деонтеєм Вайлдером і поляком Артуром Шпількою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі