"Героями спортивного року" стали легкоатлет Бондаренко та біатлоністка Підгрушна

Поділитися
"Героями спортивного року" стали легкоатлет Бондаренко та біатлоністка Підгрушна Олена Підгрушна стала спортсменкою 2013 року © xsport.ua
У Києві відбулося вручення спортивної премії за 2013 рік: цілком прогнозовано головні номінації взяли спортсмени, які стали чемпіонами світу.

Переможцями головних номінацій спортивної премії "Герої спортивного року" і найкращими спортсменами 2013-го стали стрибун у висоту Богдан Бондаренко і біатлоністка Олена Підгрушна.

Нагадаємо, що Бондаренко провів чудовий сезон, ставши національним рекордсменом, вигравши чемпіонат світу у Москві "Діамантову Лігу". Також стрибун не раз штурмував світовий рекорд, який тримається на світовому олімпі вже більше 20 років.

Олена Підгрушна виграла спринтерські перегони на чемпіонаті світу у чеському Нове-Місце, і була одним з лідерів української команди на етапах Кубка світу, а в 2014-му завоювала золото Олімпіади в естафеті.

Ще одна переможниця світової першості легкоатлетка Ганна Мельниченко, яка вигравала в декількох інших преміях, в підсумку стала найкращою в номінації "Сенсація року". Нагадаємо, що Мельниченко несподівано перемогла на чемпіонаті світу в Москві у семиборстві.

Зазначимо, що найбільше нагород у програмі взяли фехтувальники: командою року стали шаблістки, Ольга Харлан виграла номінацію "Народний вибір", її наставник Артем Скороход - "Тренер року", а 20-річна Аліна Комащук стала "Олімпійською надією".

Також номінацію "Повернення у великий спорт" взяли борець Ібрагім Алдатов і пятиборка Вікторія Терещук. !zn

Читайте також:

Олімпійська чемпіонка Сочі розповіла про свої плани на посаді заступника міністра

Паралімпійці з України заробили в Сочі-2014 понад 20 мільйонів гривень призових

Українці знову перемогли в опитуванні Європейської асоціації легкої атлетики

Швейцарському лижнику за два олімпійських золота подарували свиню Сочі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі