Газзаєв образився на критику щодо об'єднаного чемпіонату

Поділитися
© Андрея Товстыженко, ZN.UA
Один з керівників проекту "Об'єднаний чемпіонат України і Росії", відомий російський тренер Валерій Газзаєв вважає, що критика з боку офіційної Москви - безцеремонна.

Нагадаємо, що минулого тижня Валерій Газзаєв повідомив, що призовий фонд чемпіонату Росії і України складе близько 1 мільярда євро, а до складу турніру увійде 9 українських і 9 російських клубів. Також Газзаєв розповів, що змагання імовірно почнуться в сезоні-2014/15.

Втім, ідея об'єднаного чемпіонату не була підтримана офіційною Москвою. Так, Віталій Мутко, міністр спорту РФ, а також керівник Російського футбольного союзу виступив з критикою цієї організації. Спочатку він назвав ідею проведення турніру невигідною з економічної та спортивної точок зору, а на засіданні виконкому РФС, де його обрали представником російського футболу в керівних органах ФІФА, він розкритикував особисто одного з керівників проекту "Об'єднаний чемпіонат" Валерія Газзаєва, який зараз є президентом і головним тренером клубу першого дивізіону Росії "Аланія" з Владикавказа.

"Не варто дискутувати з вітряками, - підкреслив Мутко. - Нехай Газзаєв краще "Аланію" тренує, а то вилетять на фіг. У клубу ще кілька років тому були проблеми з Fair play, з іншими моментами".

"Я вітаю Віталія Мутка з тим, що виконком РФС висунув кандидатуру у ФІФА. Однак це не дає право міністру давати щодо мене, ФК "Аланія" і оргкомітету подібні безцеремонні, босяцькі коментарі, - заявив Газзаєв РИА "Новости". - У спорті і в житті кожен повинен займатися своєю справою. Я вважаю, що все життя віддавши вітчизняному футболу, роблю правильну справу. І бажаю, щоб багато хто в спорті і футболі робив свою роботу так само добре, розвивав індустрію, а не займався порожніми розмовами".

Нагадаємо, що з критикою об'єднаного чемпіонату України і Росії виступили футбольні керівники України, а також фахівці і представники українських клубів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі