Футбольний матч у Франції розпочнеться з хвилини мовчання у пам'ять про жертв теракту в "Крокусі"

Поділитися
Футбольний матч у Франції розпочнеться з хвилини мовчання у пам'ять про жертв теракту в © Getty Images
Збірні проведуть товариський поєдинок.

Товариський матч між національними збірними Франції та Чилі розпочнеться з хвилини мовчання, повідомив президент Французької федерації футболу Філіп Діалло.

"Коли відбуваються такі події, нам потрібна велика солідарність із російським народом. Висловлюємо повну підтримку як російським людям, так і нашому колезі у Росії.

Чому цієї акції не було перед матчем із Німеччиною? Тоді вже організація гри була спланована, а для того, щоб віддати данину пам'яті, необхідно було це зробити в хороших умовах, враховуючи весь жах, який стався, - сказав Діалло в ефірі радіостанції Europe 1.

Товариський матч між збірними Франції та Чилі пройде у французькому Марселі сьогодні, 26 березня, на легендарному стадіоні "Велодром".

Нагадаємо, 22 березня в російському ТЦ "Крокус Сіті Холл" внаслідок стрілянини загинули 137 людей, ще понад 180 постраждали. Відповідальність за цей теракт взяла на себе "Ісламська держава".

І хоча США заздалегідь попереджали Москву про його підготовку, диктатор Володимир Путін не зреагував, звинуватив Вашингтон у шантажі та здійсненні провокацій. А коли теракт все ж таки стався, він традиційно заявив про український слід у цій історії.

Раніше повідомлялося про те, що французький клуб виставив на трансфер футболіста збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі