Футболістів "Ворскли" чекає скорочення зарплати

Поділитися
Футболістів "Ворскли" чекає скорочення зарплати "Ворсклу" чекає скорочення фінансування © football.ua
Полтавці вирішили розпочати перебудову клубу, враховуючи нинішні реалії в країні.

Керівництво "Ворскли" проведе оптимізацію, яка торкнеться зарплат футболістів. Про це повідомив генеральний директор полтавського клубу Олег Лисак.

За словами керівника, вже під час зимової паузи комплектація команди може змінитися, якщо хтось з гравців не погодиться на зменшення зарплати:

"Я озвучив питання наступним чином: "Скажіть мені, хто хоче залишитися, і тоді ми поговоримо про оклади". Я повинен розуміти, хто залишається, і на кого ми можемо розраховувати. Хто не готовий грати тут - скажуть до 10 січня, коли у нас починаються збори. І далі ми визначаємося з проблемними позиціями, які виникають. Моє завдання - максимально підтримати головного тренера, який займається всіма цими питаннями. І нам дійсно потрібно зняти перед ним капелюха за те, що в такій психологічній ситуації, при всій цій перебудові, він виконує свою роботу", - сказав Лисак в інтерв'ю Sport Arena.

"Зараз ми говоримо: "Ми запропонували вам умовно середню суму по Україні. Така у нас зараз ситуація". Тепер кожен визначається і вирішує для себе - чи є у нього інші пропозиції з України, з Росії або Казахстану, наприклад (адже там у клубів бюджетне фінансування, у них ніхто нічого не опускає і все добре). Всі ми об'єктивно повинні опуститися на землю. У того ж Бесєдіна в "Динамо" зараз зарплата менше, ніж у 95 відсотків нашої команди. Ми просто говоримо про об'єктивні цифри. Далі будемо дивитися. З кожним буде індивідуальна розмова".

Нагадаємо, після 18-ти турів української Прем'єр-ліги "Ворскла" займає шосте місце в турнірній таблиці, маючи в активі 23 очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі