Футболіст "Ліверпуля" побився з вболівальниками у США

Відео
Поділитися
Футболіст © скриншот видео
Сталося це після поєдинку Кубка Америки.

У ніч на 11 липня збірна Уругваю в США зазнала мінімальної поразки від Колумбії у другому півфіналі Кубка Америки-2024 з рахунком 1:2.

Після матчу на полі та на трибунах відбулися заворушення, в яких головну участь взяв відомий уругвайський нападник "Ліверпуля" Дарвін Нуньєс.

Дарвін Нуньєс, Рональд Араухо та інші гравці збірної Уругваю полізли битися з фанатами, а один із колумбійських фанатів зміг дотягнутися до Дарвіна і вдарити його по голові.

Про причини конфлікту розповів уругвайський футболіст мадридського "Атлетіко" Хосе Марія Гіменес:

"Вони штурмували всі наші родини. Один із секторів вболівальників Колумбії. Це катастрофа. Наші сім'ї в небезпеці. Ми мали якнайшвидше піднятися на трибуни, щоб врятувати наших близьких. З новонародженими дітьми. Це була катастрофа.

Не було жодного поліцейського. Вони прийшли за півгодини. А ми там зіткнулися із наслідками для наших людей. Я сподіваюся, що ті, хто організовує змагання, трохи обережніші з сім'ями та людьми на стадіонах. Наші сім'ї страждають через тих, хто випиває один-два шоти алкоголю, але не вміє пити. Тих, хто поводиться як діти і не є порядними", - сказав Гіменес.

Нагадаємо, у фіналі Кубка Америки зіграють Аргентина та Колумбія, а у матчі за третє місце зустрінуться Уругвай та Канада.

Раніше повідомлялося про те, що стюарди побили вболівальника на матчі Євро-2024 у Німеччині.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі