Футболіст "Динамо" скупив усі прапорці Росії у Вірменії та викинув їх у смітник

Поділитися
Футболіст Сталося це після матчу молодіжної збірної України © ФК Динамо
Гравець скупив усі прапорці у сувенірному магазині.

Нападник молодіжної збірної України та київського "Динамо" Владислав Ванат скупив у сувенірному магазині у Вірменії усі російські прапорці та викинув у смітник, розповів в ефірі авторської програми журналіст Віктор Вацко.

"Свій останній матч кваліфікації чемпіонату Європи збірна України U-20 проводила у Вірменії. Хто дивився трансляцію, звернув увагу на вигуки з трибун "росія!". Після цього матчу наша команда поверталася додому. В аеропорту так вийшло, що гейт, до якого підходив літак збірної України знаходився з гейтами на рейси до Сочі, Москви, в залі очікування сиділи пасажири, які чекали на рейси туди.

У лаптеногих є така фішка, особливо у колгоспних лаптеногих. Вони одягаються в якусь херню із символікою своєї країни. То футболки у кольорах дешевої зубної пасти, то курку двоголову на футболочках одягнуть. Власне, там такі летіли. Поруч магазинчик із сувенірною продукцією, у тому числі російськими прапорами.

Форвард київського Динамо Влад Ванат зайшов до цієї крамнички і скупив усі прапорці Росії. Вийшов з оберемком прапорців, підійшов до смітника і на очах усіх цих пасажирів двох рейсів відкрив смітник і туди ці прапорці викинув. Як думаєте, скільки громадян курятника сказали йому хоч одне слово?”, – розповів Вацко.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше повідомлялося про те, що вболівальники на матчі Україна – Вірменія зобразили Путіна у презервативі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі