Футболіст "Динамо" Мораєс готовий прийняти українське громадянство

Поділитися
Футболіст "Динамо" Мораєс готовий прийняти українське громадянство Мораєс грав в Україні ще за донецький "Металург" © ФК Динамо
Бразильський форвард готовий допомогти збірній України.

Нападник київського "Динамо" Жуніор Мораєс заявив, що розглядає можливість прийняття українського громадянства з метою виступати за національну збірну України.

"Так, мені дуже подобається подібна можливість розвитку подій. Я в Україні вже 5 років і маю право на громадянство", - цитує 30-річного футболіста Sport Arena.

Вперше в чемпіонат України Мораєс прибув у лютому 2011 року в донецький "Металург" з румунської "Ґлорії", однак вже влітку того ж року поїхав до чемпіонату Болгарії, де протягом року виступав за софійський ЦСКА.

Влітку 2012-го форвард знову перебрався в донецький "Металург", де грав до фактичного припинення існування цього клубу, після чого в 2015 році перейшов в "Динамо". У поточному сезоні на його рахунку 9 матчів і 2 голи у Прем'єр-лізі.

Раніше стало відомо про можливу натуралізації захисника "Шахтаря" Ісмаїлі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі