Французький футболіст відмовився їхати до Києва на матч УПЛ через ракетний терор РФ

Поділитися
Французький футболіст відмовився їхати до Києва на матч УПЛ через ракетний терор РФ Балулі виступає за "Дніпро-1" © СК "Дніпро-1"
Гравцю лячно перебувати у столиці України.

Французький півзахисник українського клубу "Дніпро-1" Фарес Балулі заявив, що не хоче їхати до Києва на матч УПЛ проти "Кривбасу".

"Відчувається важка атмосфера. У Києві... Чесно кажучи, не впевнений, що поїду туди. Там буде лише одна остання гра – 26 листопада. Подивлюсь, як розвиватиметься ситуація на той час... 1 жовтня ми грали у Львові, чули сирени На вулицях поліція наказувала перехожим розійтися по хатах, люди бігали.

Серед матчу здійнялися сирени. Гра зупинили, і ми опинилися в бункерах. У Львові ми перетинаємо дорожні перешкоди чи блокпости: мішки з піском, кулемети, металеві конструкції, щоби зупиняти бронетехніку. Також можна побачити уламки танків...", - наводить слова Балулі Tribuna.com.

Нагадаємо, що внаслідок масових ракетних ударів військ РФ в Україні 10 жовтня загинуло 19 людей, 105 отримали поранення, пошкоджено 39 об'єктів критичної інфраструктури. Після цього ракетний терор окупантів продовжився.

Раніше повідомлялося про те, що футбольний сезон в Україні можуть призупинити через російський ракетний терор.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі