Франція обіграла Марокко і зустрінеться з Аргентиною у фіналі ЧС-2022

Відео
Поділитися
Франція обіграла Марокко і зустрінеться з Аргентиною у фіналі ЧС-2022 Франція пробилася у фінал турніру у Катарі © World Economic Forum
Французам залишився один крок для захисту титулу.

У середу, 14 грудня, відбувся другий півфінал чемпіонату світу-2022 з футболу, в якому зустрічалися збірні Франції та Марокко.

Чинні чемпіони світу здобули перемогу з рахунком 2:0.

Французи вийшли вперед на п'ятій хвилині поєдинку. Марокканські захисники заблокували удар Мбаппе, після чого Ернандес вдало зіграв на добиванні.

До перерви у європейської збірної була ще низка гольових моментів, а найближчим до голу був Жиру, але форвард спочатку пробив у cтійку, а потім не влучив у ворота. Марокканці двічі серйозно потурбували Льоріса і обидва рази голкіпер французів урятував свої ворота.

У другому таймі марокканці зуміли притиснути суперника, проте захист збірної Франції діяв надійно. Наприкінці гри чинні чемпіони зуміли забити ще раз: Мбаппе завдав удару низом, а м'яч після рикошету на дальній штанзі в сітку воріт відправив Муані.

Франція – Марокко – 2:0

Голи: Ернандес, 5, Муані, 79

Франція: Льоріс, Кунде, Варан, Конате, Т. Ернандес, Чуамені, Фофана, Дембеле (Коло Муані, 79), Грізманн, Мбаппе, Жиру (Тюрам, 65)

Марокко: Буну, Дарі, Саїсс (Амалла, 21, Еззалзулі, 78), Ель Ямік, Хакімі, Унаї, Амрабат, Мазрауї (Аттіят-Аллах, 46), Зієш, Ен-Несірі (Хамдалла, 66), Буфаль (Абухляль, 67)

Попередження: Буфаль

Відеоогляд матчу

Франція пробилася у фінал Мундіалю у Катарі, де зіграє проти Аргентини 18 грудня. Днем раніше Марокко та Хорватія розіграють бронзові медалі турніру.

Раніше повідомлялося про те, що Мессі відзначився низкою історичних досягнень у матчі ЧС-2022 проти Хорватії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі