Форвард збірної України Селезньов розкритикував чемпіонат Росії

Поділитися
Форвард збірної України Селезньов розкритикував чемпіонат Росії Останнім клубом Селезньова в Україні був "Шахтар" © ФК Шахтер
Українець не вважає російський чемпіонат конкурентним.

Нападник збірної України, турецького "Акхісар Беледіє", а також екс-гравець донецького "Шахтаря" та дніпровського "Дніпра" Євген Селезньов поділився враженнями від виступу в російській Прем'єр-лізі.

"Не можу сказати, сильна російська ліга або слабка. Але ось у футбол там не грають. Три-чотири команди відносно видовищні, атакують. А що роблять інші? Центр поля практично не переходять. Туреччина? Та навіть чемпіонат України чотири-п'ять років тому перевершував по рівню. У нас грали у футбол. Ні, я нікого не хочу образити. Але в Україні футбол був цікавішим. У Туреччині дуже сильний чемпіонат. Правда! Майже всі грають у футбол.

Не так, як у Росії, де команда-середняк або аутсайдер вся стоїть позаду. 20 осіб у воротах! Основа, запасні, лікарі, масажисти залазять у ворота. Навіть водій автобуса захищається. Є чотири команди, які атакують. А решта... Навіть не знаю, який це вид спорту.

Так ви можете навіть порівняти з Україною. Чого в останні роки домагалися наші клуби і ваші? "Дніпро" без грошей доходив до фіналу Ліги Європи, грав добре, красиво. У нас тоді команд на десять на кожен матч приходив повний стадіон", - розповів Селезньов.

Нагадаємо, в "Акхісар" Євген перейшов на початку зими на правах вільного агента з "Карабюкспора".

32-річний форвард в поточному сезоні провів 20 матчів у складі "Акхісар Беледіє", в яких забив 9 голів і зробив 2 передачі.

Останнім клубом Селезньова в Україні був донецький "Шахтар", однак через розбіжності з наставником команди Паулу Фонсекою футболіст покинув "гірників". Відзначимо, що в Росії Селезньов виступав за "Кубань" у 2016-му році.

У травні нинішнього року Євген Селезньов виграв Кубок Туреччини з "Акхісаром".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі