Форвард МЮ Ібрагімовіч готовий допомогти збірній Швеції на ЧС-2018

Поділитися
Форвард МЮ Ібрагімовіч готовий допомогти збірній Швеції на ЧС-2018 Ібрагімовіч готовий повернутися в збірну в 36 років © zimbio.com
Знаменитий нападник готовий відновити міжнародну кар'єру.

Форвард "Манчестер Юнайтед" Златан Ібрагімович готовий відновити кар'єру в збірній, щоб допомогти Швеції на майбутньому чемпіонаті світу-2018 в Росії.

"Це складне питання, я хочу відчувати, що можу показувати гру і вносити свій внесок. Я не хочу приїжджати тільки тому, що є кимось там. Але двері не закриті. Я сумую по національній команді. Коли ти граєш за збірну протягом 20 років, а потім ти більше не в команді і бачиш, як за неї грають інші, це дуже важко", - заявив 36-річний бомбардир журналістам.

Ветеран завершив кар'єру в збірній після чемпіонату Європи-2016, на якому шведи не змогли вийти з групи. У нинішньому сезоні Златан провів 7 матчів і забив 1 гол за МЮ у всіх турнірах.

Раніше повідомлялося про те, що в Україні все-таки покажуть матчі ЧС-2018.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі