Формула-1: "Ред Булл" знайшов заміну Вебберу в особі його співвітчизника Даніеля Ріккардо

Поділитися
Формула-1: "Ред Булл" знайшов заміну Вебберу в особі його співвітчизника Даніеля Ріккардо Даніель Ріккардо - новачок "Ред Булла" © f1news.ru
Лідер чемпіонату з перегонів серії Формула-1 в заліку Кубка Конструкторів оголосив про підписання контракту з молодим іспанським гонщиком, який стане напарником триразового чемпіона світу Себастьяна Феттеля.

На чемпіонаті світу-2014 Марка Веббера, який йде з "Ред Булла" в іншу серію, замінить його співвітчизник з Австралії Даніель Ріккардо, що виступає у дочірній команді "Торо Росо".

Про це 2 вересня пізно ввечері повідомив в ефірі програми програми на австрійському телебаченні Sports und Talk консультант Red Bull Хельмут Марко.

Як інформує f1news.ru, чутки про підписання перспективного гонщика з команди ходили давно, так що сюрпризу не сталося - напарником Себастьяна Феттеля стане один із середнячків з непоганими перспективами, але без серйозних досягнень. Після перемоги в 2009-му у британській серії F3 Ріккардо не вигравав титули, а в 2010-му фінішував другим у Формулі-Renault 3.5, поступившись титулом росіянину Михайлу Альошину, але залишився у молодіжній програмі "Ред Булл" і в підсумку отримав головний приз - місце у чемпіонській команді.

У Формулі-1 Ріккардо провів рівно п'ятдесят етапів, набравши 22 очки. Його найкращим результатом на сьогоднішній день залишається лише 7-ме місце у Гран-прі Китаю.

Втім, у "Ред Буллі" явно задоволені новим придбанням. Керівник команди Крістіан Хорнер вважає Ріккардо - талановитим та перспективним пілотом, який відданий перегонам. На його погляд, у "Ред Буллі" 24-річний австралієць стане зіркою світового спорту. !zn

Читайте також:

Дворазовий чемпіон світу у Формулі-1 Алонсо став власником іспанської велоконюшні

Австралійський гонщик Марк Веббер покине Формулу-1 заради перегонів на Porsche

Чемпіону "Формули-1" насилу вдалося впоратися з "Ладою"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі