Фонсека визнав закономірним розгромну поразку "Шахтаря" від "Манчестер Сіті"

Поділитися
Фонсека визнав закономірним розгромну поразку "Шахтаря" від "Манчестер Сіті" Донеччани поступилися в Харкові © ФК Шахтер
Португалець привітав англійців з перемогою.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував поразку від "Манчестер Сіті" (0:3) у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"У цього матчу немає великої історії. "Манчестер Сіті" був краще, це команда іншого рівня. Не можу нічого поганого сказати своїм гравцям, вони старалися, пробували, атакували, залишалися самими собою, але цього недостатньо для перемоги. Вітаю "Ман Сіті" з перемогою.

Результат заздалегідь відомий не був, але ми розуміли, що буде складно. Особливо без Тайсона і Марлоса. Практично нічого не було можливо зробити в цьому матчі через якості футболістів суперника. У другій половині ми поліпшили володіння м'ячем, але цього недостатньо для перемоги.

Зараз нам потрібно відновити футболістів до наступного матчу, а потім вже будемо думати про матч з "Манчестер Сіті". Буде знову складно, але ми будемо боротися і намагатися завойовувати очки", - повідомив Фонсека.

Нагадаємо, після трьох зіграних турів у групі лідирує "Манчестер Сіті", в активі якого шість очок, далі йде "Ліон" з п'ятьма набраними пунктами, а у "Шахтаря" і "Хоффенхайма" по два очки.

"Шахтар" – "Манчестер Сіті" 0:3: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі