Фонсека назвав титул в УПЛ головною метою, Ребров чекав провокацій від суперника

Поділитися
Фонсека назвав титул в УПЛ головною метою, Ребров чекав провокацій від суперника Фонсека назвав чемпіонат України пріоритетом команди © ФК Шахтер
Наставники "Шахтаря" і "Динамо" прокоментували минулий матч.

Вчора, 12 грудня, київське "Динамо" зазнало поразки від донецького "Шахтаря" на "Олімпійському" у рамках 18-го туру української Прем'єр-ліги. Команди забили сім голів, а "гірники" святкували успіх з рахунком 4:3.

Кияни зуміли забити донеччанам тричі, але пропустили чотири м'ячі, два з яких стали автоголами від Євгена Хачеріді. При цьому "Динамо" завершило зустріч з двома вилученнями.

Наставник "гірників" Паулу Фонсека вважає, що про чемпіонство команди говорити поки рано, незважаючи на 13 очок відриву від столичного гранда:

"Початок було дивовижним, команди відразу забили по голу. "Динамо" забило і ми здорово відповіли. Потім гра збалансувалася, у нас були моменти, "Динамо" небезпечно грало на контратаках і забило зі штрафного. В перерві ми трохи скорегували гру і дали зрозуміти гравцям, що потрібно. Ми забили чотири голи, але моментів було ще більше. Зрозуміло, що з видаленням гравця "Динамо" стало грати простіше".

"Чемпіонство? Попереду ще багато ігор і потрібно боротися до самого кінця. Тоді і будемо робити якісь висновки. Наша головна мета - стати чемпіонами України. Тому ми не будемо відмовлятися від неї або змінювати цілі. Ми не будемо ставити Лігу Європи в пріоритет. Наш пріоритет - чемпіонат України".

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров не став критикувати команду, але зазначив, що його підопічні піддалися на провокації:

"Можна дивитися на гру до видалення і після. Ми на установці говорили, що будуть провокації і не можна піддаватися. На жаль, піддалися. Але мені не в чому дорікнути команду. Після перерви чудово розуміли, що "Шахтарю" не можна давати простору. Вони це використовували. Ми - ні. Я казав хлопцям перед грою, що від кожного залежить результат. Всі старалися, але ми грали з сильним суперником. Думаю, глядачі отримали задоволення від гри. На жаль, немає результату, і я так само засмучений, як і всі вболівальники".

"Зараз вже немає різниці, можна чи не можна зачепитися за чемпіонство. Потрібно боротися, адже попереду ще досить часу. Треба налаштовуватися на кожну гру. Ми ніколи не програвали посеред сезону, скільки очок не був би відрив".

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Динамо"

Нагадаємо, відразу після матчу стало відомо про рішення воротаря "Динамо" Олександра Шовковського закінчити кар'єру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі