Фонсека чекає від "Шахтаря" "ідеальної гри" у матчі з Наполі

Поділитися
Фонсека чекає від "Шахтаря" "ідеальної гри" у матчі з Наполі Фонсека чекає відкритого футболу від обох команд © ua-football.com
Головний тренер "гірників" вважає італійську команду однією з найсильніших в Європі.

Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував майбутній старт команди у групі Ліги чемпіонів матчем з "Наполі" в Харкові 13 вересня.

"Не знаю, наскільки складною буде гра, і зрозуміло, що ми готувалися трохи по-іншому, ніж у внутрішньому чемпіонаті. Але ми ніколи не змінюємо принципи своєї гри. Розуміємо, що зустрічаємося зі складною командою, по колективним діям - однією з найсильніших в Європі. Не варто забувати, що в минулому сезоні "Наполі" програв всього 4 рази в Серії А, а ми всі знаємо рівень складності італійського чемпіонату", - сказав Фонсека на передматчевій прес-конференції.

"Ті, хто знають наш стиль гри, ті знають, що він не дуже базується на фізичній силі. Ми любимо домінувати на полі, володіти м'ячем. І навіть якщо ви зараз подивитеся на Бернарда, то можете побачити, про яку фізичну силу може йти мова? Думаю, що буде дуже відкритий футбол між двома командами, так як у "Наполі" приблизно такі ж характеристики".

"Наполі" і "Ман Сіті" - головні фаворити групи і прекрасно розуміємо, наскільки нам буде складно. Максимально постараємося здивувати і як-небудь змінити стартові очікування від нашої команди. Якщо говорити про завтрашні матчі, то практично нічого вони завтра ще не вирішать, але краще, звичайно, стартувати з перемоги".

Раніше повідомлялося, що букмекери вважають "Динамо" фаворитом у грі проти "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі