Фоменко вже не вірить, що Україна вийде на ЧС з першого місця

Поділитися
Фоменко вже не вірить, що Україна вийде на ЧС з першого місця © football.ua
Головний тренер збірної України упевнений, що Польща програє Англії у заключному матчі і українці фінішують на другому місці.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко після перемоги над Польщею 1:0 зазначив, що він не вірить у те, що українці вийдуть на чемпіонат світу з першого місця.

На його погляд, "синьо-жовтим" доведеться добувати заповітну путівку до Бразилії у стикових матчах.

"Ми з вами реалісти і розуміємо, що поляки не будуть грати з Англією на супер-максимумі. Щоб відібрати очки у англійців потрібно грати як раз на рівні "супер". Тому я думаю, що нам доведеться грати в стикових матчах. У футболі все трапляється, але це вже від нас не залежить", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, збірна України завдяки красивій передачі Євгена Коноплянки на Андрія Ярмоленка, завершилася точним ударом і взяттям воріт, здобула мінімальну перемогу над Польщею. Українці з-за виграшу Англії над Чорногорією залишилися на другому місці.

При цьому наставник українців не вважає, що в попередній зустрічі турніру з Англією можна було перемогти суперника, а не задовольнятися одним очком, якого виявилося недостатньо для лідерства.

"Я розумів, що будуть говорити про те, що ми були сильнішими Англії і так побудували гру, що не змогли перемогти англійців. Я не думаю, що на сьогоднішній день ми сильніші їх. Це все на рівні розмовного жанру. Щоб це довести, треба було обігравати Англію в обох матчах. Реалії нині інші", - вважає тренер.

Фоменко вважає, що спочатку у матчі з Польщею його підопічні переживали, тому гра вийшла дещо сумбурною, однак незабаром все стабілізувалося.

Нагадаємо, наступний матч українці проведуть 15 жовтня на виїзді проти Сан-Марино. !zn

Читайте також:

Коноплянка відповів оптимістам зі збірної Польщі: нехай бояться

Фоменко вважає, що конфлікт "Дніпра" і "Металіста" не вплине на атмосферу в збірній

Тренер збірної Чорногорії був упевнений, що Україна не зуміє обіграти Польщу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі