Фоменко вважає, що 26 ігор у чемпіонаті Прем'єр-ліги достатньо

Поділитися
Фоменко вважає, що 26 ігор у чемпіонаті Прем'єр-ліги достатньо
Нова система проведення чемпіонату Прем'єр-ліги України, яка була запропонована донецьким "Шахтарем" і в підсумку прийнято в односторонньому порядку, не знайшла підтримки ні у керівників і тренерів клубів, ні у наставника збірної України.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що змагання серед провідних клубів України слід проводити за перевіреною круговою схемою.

За словами Фоменка, прийнята Прем'єр-лігою система з додатковим етапом, на якому 14 команд розбиті на три підгрупи (4-4-6), не виправдовує себе.

"Я вважаю, нехай команди грають у два кола, і все. При новому форматі деякі команди будуть позбавлені можливості зайняти більш високе місце. Якщо ініціатори турбуються про кількість ігор, то треба проводити стадії Кубка з двох матчів", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, що система першості УПЛ не була схвалена на засіданні виконкому Федерації футболу України, а також не знайшла однодумців серед більшості керівників клубів Прем'єр-ліги.

Поки не повідомляється, в якому форматі пройде новий чемпіонат, проте вже точно відомо, що він почнеться 26 липня. А чотирма днями раніше "Динамо" і "Шахтар" у Львові раыграют Суперкубок України. !zn

Читайте також:

У "Шахтарі" вважають, що для Прем'єр-ліги достатньо 12 команд

Фоменко сподівається на своєчасне початок нового футбольного чемпіонату

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Збірна України зіграє контрольний матч з Парагваєм

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі