Фоменко розповів, за рахунок чого збірна України може обіграти Іспанію

Поділитися
Фоменко розповів, за рахунок чого збірна України може обіграти Іспанію Михайло Фоменко грунтовно підготує команду до протистояння з Іспанією
27 березня 2015 року українській збірній доведеться провести чи не вирішальний матч відбіркового турніру чемпіонату Європи-2016.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що в матчі зі збірною Іспанії 27 березня 2015 році його команда буде намагатися як мінімум не сдасться без бою.

Гра в Севільї стане 5-й для української збірної в рамках відбіркового турніру Євро-2016. Українці ділять 2-3 місце з іспанцями і майбутній поєдинок стане вирішальним у подальшій боротьбі за другу сходинку в турнірній таблиці, яке дає пряму путівку у фінальну частину чемпіонату Європи-2016.

"Зараз можна говорити все що завгодно, але у нас попереду збір інформації, її аналіз і так Точно можу сказати - буде непросто", - розповів Фоменко газеті "Команда" про підготовку до вадному протистояння.

При цьому Фоменко виключив, що в грі іспанців, які провалилися на чемпіонаті світу-2014, є спад або криза.

"Мені здається, що Іспанія на початку літа, після напруженого сезону, після завантаження гравців у клубах, і Іспанія на початку весни - це дві різні команди. спад - це голосно сказано. Я думаю, що там все одно вистачає досвідчених виконавців, а ті, хто був молодший, вже набралися цього самого досвіду. Ще раз підкреслю, що нас чекає зустріч з сильним суперником, але ми будемо готуватися. Без бою не здамося", - резюмував наставник.

Додамо, що Іспанія, як і Україна, у відбірній кампанії Євро-2016 програла Словаччині - 1:2, тоді як українці пропустили від словаків один м'яч - 0:1.

Читайте також: Тренери збірної України і "Динамо" назвали найкращі якості Ярмоленка

18 грудня стало відомо, що у рейтингу ФІФА збірна України завершила 2014 рік на 25-му місці, що на 7 позицій гірше, ніж наприкінці 2013-го. Іспанці, які лідирували в табелі про ранги рік тому, скотилися на 9-е місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі