Фоменко пообіцяв, що збірна України буде агресивніша за Францію у вирішальному матчі

Поділитися
Фоменко пообіцяв, що збірна України буде агресивніша за  Францію у вирішальному матчі © football.ua
Головний тренер "синьо-жовтих" вважає, що виходячи на поле, слід знати про сильних і слабких стороназ суперника, і від цього будувати свою гру.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що після рахунку 2:0 на користь українців у першій грі стикових матчів відбору ЧС-2014 у нього і команди є певне хвилювання.

На його погляд, розслаблятися рано, адже у Франції відбудеться другий тайм протистояння з місцевою збірною, переможець якого відправиться до Бразилії на чемпіонат світу.

"Не думаю, що матч буде спокійним. Ми читали висловлювання головного тренера та футболістів Франції. Вони кажуть, що буде битва. Нам цю битву ні в якому разі не можна програвати", - вважає Фоменко.

За словами українського наставника, його підопічні будуть намагатися туди пробитися на чемпіонат світу. Для цього необхідно скористатися слабкими сторонами суперника.

"У кожної команди є слабкі і сильні сторони, і кожна команда грає на своїх сильних сторонах. Виходячи з першого матчу, французам варто більше думати про атаку, ніж про захист своєї території. Раз суперник будуть агресивними, значить ми будемо більш агресивними. Звичайно в межах правил. А як воно буде - покаже гра", - розповів Михайло Іванович.

Нагадаємо, другий поєдинок плей-офф відбору на ЧС-2014 в зоні УЄФА між Україною і Францією відбудеться 19 листопада у Парижі на стадіоні "Сен Дені". Українці мають перед матчем перевагу у два голи - у першій грі підопічні Михайла Фоменка не залишили шансів Франції - 2:0. Голами у "синьо-жовтих" відзначилися Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко.

В паризькому матчі через перебір жовтих карток не зіграє два захисники - правофланговый Артем Федецький та центральний Олександр Кучер. Фоменко не сказав, хто саме замінить двох гравців у матчі-відповіді, зазначивши, що з цим він визначиться в день гри.

Наставник зробив акцент на тому, що як завжди у виборі складу буде радитися і з колективом - кожен з футболістів напише свій варіант ростера, і після цього Фоменко підготує остаточний варіант.

Нагадаємо, що 19 листопада в європейській зоні відбудуться ще три матчі - Швеция в Стокгольмі зіграє з Португалією (перший матч 0:1), греки відправляться в гості до румунів (1:3), а Ісландія зіграє на виїзді з Хорватією (0:0). !zn

Читайте також:

Збірна України вирушила до Франції без одного гравця

Головний тренер збірної Франції вважає, що його можна порівняти з Михайлом Фоменком

Фоменко і Заваров вважає, що збірній України під силу здолати Францію

У боротьбі за контракт Андрія Ярмоленка зійдуться "Мілан" і "Ліверпуль"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі