Фоменко не буде йти зі збірної України після відставки Конькова

Поділитися
Фоменко не буде йти зі збірної України після відставки Конькова © football.ua
23 січня президент Федерації футболу України оголосив про свій відхід. Однак його фаворит Михайло Фоменко продовжить тренувати національну збірну.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко має намір залишатися на своїй посаді до кінця свого контракту з Федерацією футболу України. Причиною чуток, що Фоменко може піти з команди, стала відставка президента ФФУ Анатолія Конькова.

Про неї заявив сам Ковзанів 23 січня, додамо, що не збирається подавати свою кандидатуру на вибори в березні. Втім, зі свого боку Фоменко спростував інформацію про відхід.

"Що стосується роботи у збірній, то у мене і моїх помічників є діючі контракти. Ми будемо виконувати їх відповідно всіма зобов'язаннями", - цитує Фоменка MatchDay.

Нагадаємо, що Михайло Фоменко став головним тренером збірної України в кінці грудня 2012 року. Його призначення пояснювали протекцією Конькова, адже двох колишніх футболістів "Динамо" пов'язує давня дружба. Фоменко, між тим, виявився досить успішним тренером, і через рік він продовжив контракт з ФФУ. Це сталося після того, як його команда добилася певного прориву у 2013 році, зупинившись за крок до ЧС-2014. Нинішній наставник збірної буде виконувати свої обов'язки до кінця відбіркового циклу Євро-2016 в листопаді 2015 року.

Читайте також: Екс-футболіст Ващук візьме участь у виборах президента ФФУ

Напередодні Михайло Фоменко заявив, що має намір переглянути готовність кандидатів в збірну в передсезонних матчах "Динамо", "Дніпра" і "Шахтаря" в Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі