Фоменко не бачить проблеми в тому, що збірна зіграє у Харкові замість Львова

Поділитися
Фоменко не бачить проблеми в тому, що збірна зіграє у Харкові замість Львова © football.ua
У Федерації футболу України вирішили не проводити перший матч збірної в 2014 році у Львові, а використовувати другий варіант - харківський стадіон "Металіст". Гра відбудеться 5 березня.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що те, що свій перший матч у році українська команда у підсумку проведе в Харкові, а не у Львові, як повідомлялося раніше, не має викликати будь-яких незручностей.

За його словами, його команді приємно грати в будь-якому українському місті, адже скрізь вона отримує хорошу підтримку.

"Можу сказати, що при виборі міста були різні нюанси, але зупинилися на Харкові. Значить, будемо грати там. Але взагалі всі ці питання в компетенції Володимира Лашкула і "Україна футбол Інтернешнл". Особисто мені, як і всім футболістам, думаю, приємно грати в будь-якому місті. Скрізь, де грала збірна, ми відчували теплу і шалену підтримку з боку наших уболівальників", - зазначив наставник "синьо-жовтих".

Нагадаємо, що українці зіграють зі збірною США в рамках підготовки до старту відбіркового циклу Євро-2016. Американці ж починають готуватися до виступів на чемпіонаті світу-2014, куди заокеанська команда пробилася через відбірковий турнір.

Нагадаємо, що на харківському "Металісті" команда Фоменко обіграла збірну Польщі 1:0 в рамках відбіркового турніру ЧС-2014.

"США - це хороша і сильна команда. Впевнений, спаринг буде дуже корисним і для нас, і для суперника. Однак про те, яким буде склад і на чому ми будемо робити акцент у цій грі, говорити рано. Нехай це залишиться нашою внутрішньою кухнею", - коротко прокоментував гру майбутнього суперника Фоменко.

Нагадаємо, що українці тричі зустрічалися з "зоряно-смугастими" - у 1992-93 роках один раз була зафіксована нічия, а двічі перемогу відсвяткувала Україна.

Слід зазначити, що США є постійним учасником чемпіонатів світу, починаючи з 1990 року. У 2009 році на Кубку Конфедерацій американці дійшли до фіналу, поступившись там у напруженій боротьбі бразильцям 2:3. У рейтингу ФІФА збірна США займає 14-е місце, тоді як українці - 18-е.

Повідомляється, що матч Україна - США відбудеться 5 березня о 21:00. !zn

Читайте також:

ФФУ планують заробляти на товариських матчах збірної України

У ФІФА переплутали голос Фоменко за володаря "Золотого М'яча"

Француз Жером Шампань має намір стати президентом ФІФА і змінити правила гри в футбол

Мішель Платіні запропонував збільшити число учасників ЧС-2018 до сорока

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі