Фоменко додатково викликав у збірну гравців з чемпіонатів Греції та Польщі

Поділитися
Фоменко додатково викликав у збірну гравців з чемпіонатів Греції та Польщі Селін має досвід виступів за збірну © footboom.com
Євген Селін та Артем Путівцев допоможуть національній команді в товариських матчах.

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко замість травмованих гравців викликав у національну збірну захисників Євгена Селіна і Артема Путівцева.

27-річний Селін, на рахунку якого 15 матчів за збірну України, на правах оренди захищає кольори грецького "Платаніаса". А його ровесник Путівцев тільки в цьому році перейшов з "Металіста" в польський клуб "Термаліка" і провів у чемпіонаті Польщі сім матчів. Для нього це дебютний виклик у національну команду.

"За весь період моєї роботи у збірній такої великої кількості травмованих не було. У Хачеріді ангіна, він сидить на уколах. Травмовані Рибалка, Коноплянка, Ракицький. Додатково ми подивимося Селіна і Путівцева, яких зараз викликали.

Путівцев може зіграти і крайнього, і центрального захисника. А у нас на сьогоднішній день є проблеми з центром оборони. Люди, з якими ми спілкувалися, непогано відгукуються про рівень гри Путівцева", - зазначив Фоменко.

Читайте також: Ракицький не зіграє за збірну України з Кіпром і Уельсом

Нагадаємо, що тренерський штаб збірної України не викликав жодного легіонера з чемпіонату Росії. У ФФУ заявили, що таке рішення було прийнято виключно зі спортивних причин.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі