"Фокусуємося на собі": головний тренер "Шахтаря" розповів про настрій команди на матч-відповідь з "Марселем"

Поділитися
Маріно Пушич © ФК Шахтер
Маріно Пушич зазначив, що суперник навіть у кризовій ситуації залишається сильною командою.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Маріно Пушич поділився очікуваннями від матчу-відповіді проти "Марселя" в 1/16 фіналу плей-офф Ліги Європи.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу "Марсель" – "Шахтар".

Фахівця цитує офіційний сайт "гірників".

"Це друга гра, і, як ми всі знаємо, в ній все вирішиться. Ми відчули, наскільки "Марсель" хороша команда в першій грі, попри всі їхні нинішні проблеми. Але я можу вам сказати, що вони – все ще "Марсель", з великою кількістю дуже сильних індивідуально футболістів, які дають можливість отримувати результат. Ми це відчули під час першої гри та маємо бути готові до другої, щоб відповісти у певних окремих моментах, що й збираємося зробити. Принаймні це буде цікавий поєдинок: у першій зустрічі гра була рівною, напевно, у другій буде так само.

Завжди важко грати виїзний матч тут, у Марселі, – я такий досвід мав із "Феєнордом" два роки тому у півфіналі Ліги конференцій. Знаю, як може бути голосно на цьому стадіоні з великою кількістю вболівальників, але це теж дуже приємно, бо ти граєш такі поєдинки у цій атмосфері, з цим тиском та всім, що стосується таких матчів. Тому ми з нетерпінням чекаємо на гру і будемо готові до неї. А щодо змін, то футбол змінюється щодня, і все можливо. У нашому складі також є багато можливостей для змін. Але буває і так, що тренер також може змінитися, тому є ймовірність, що вони змінять стиль гри. Все зводиться до адаптації у слушний момент, і я вважаю, що ми здатні адаптуватися до будь-якої ситуації", – заявив Пушич.

Перед другою грою "Марсель" звільнив тренерський штаб Дженнаро Гаттузо, а команду тепер готує Жан-Луї Гассе.

"Це завжди цікава ситуація, коли клуб змінює тренера перед грою, намагаючись чогось досягти. Вони можуть запровадити низку змін – нам невідомо про це, але це можливо. Однак це не впливає на нашу підготовку до гри. Ми повністю фокусуємось на собі, дотриманні свого стилю".

Перший матч у Гамбурзі завершився внічию з рахунком 2:2. Другий поєдинок пройде сьогодні на "Велодромі". Стартовий свисток пролунає о 22:00.

Раніше букмекери оцінили шанси "Шахтаря" пройти "Марсель" у Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі