Ф'юрі – Нганну: де і коли дивитися бій британського чемпіона світу проти зірки UFC

Поділитися
Ф'юрі – Нганну: де і коли дивитися бій британського чемпіона світу проти зірки UFC © Getty Images
Шоу відбудеться у Саудівській Аравії.

У суботу, 28 жовтня, в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане поєдинок британського чемпіона світу в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція бою Тайсон Ф'юрі – Френсіс Нганну.

У прямому ефірі бій в Україні покаже сервіс DAZN щодо платної передплати за 370 гривень. У США буде доступна трансляція за системою PPV на стрімінговому сервісі ESPN+ , а у Великій Британії – на телеканалі TNT Sport Box Office також за системою PPV.

Трансляція вечора боксу розпочнеться о 20:00 за Києвом, проте головний бій відбудеться за розкладом після всіх андеркардів. Орієнтовно – після опівночі.

Поєдинок проходитиме за правилами боксу та складатиметься з десяти раундів. При цьому на кону не стоятиме чемпіонський пояс WBC, яким володіє Ф'юрі. Переможець поєдинку отримає спеціальний титул від організації, присвячений цій події.

37-річний Нганну був чемпіоном UFC у важкій вазі, але розірвав контракт із організацією, а тепер готується до дебюту в боксі. 35-річний Ф'юрі свій минулий бій провів у грудні 2022 року проти Дерека Чісори та переміг технічним нокаутом у десятому раунді.

Існує ймовірність, що під час майбутнього боксерського шоу буде офіційно оголошено дату бою Ф'юрі проти українця Олександра Усика за звання абсолютного чемпіона світу.

Раніше букмекери зробили прогноз на бій Ф'юрі – Нганну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі