"Фіорентина" - "Динамо": анонс, де дивитися 23 квітня

Поділитися
"Фіорентина" - "Динамо": анонс, де дивитися 23 квітня Андрій Ярмоленко спробує на цей раз засмутити суперника © ФК Динамо
Чотири роки тому "Динамо" зупинилося в розіграші Ліги Європи на стадії 1/4 фіналу - після домашньої нічиєї 1:1.

23 квітня у Флоренції "Динамо" спробує знову зламати неприємну традицію і обіграти місцеву "Фіорентину", що дозволить вийти в наступний раунд плей-офф турніру.

Сергій Ребров має серйозну втрату - Александар Драгович не зможе допомогти обороні через дискваліфікацію. Втім, по-перше, тренерський штаб вже неодноразово доводив те, що в команді немає незамінних, по-друге, Драгович зіграв у першому поєдинку не так добре, як звичайно, і цілком можливо, що пропуск гри дасть йому можливість поліпшити свій психологічний стан.

"Фіорентина" - "Динамо"

23 квітня, четвер, 22:00. Флоренція, стадіон "Артеміо Франкі".

Пряма трансляція на каналі "Україна" і "Футбол 2".

Фіорентина (орієнтовний склад): Нету - Річардс, Родрігес, Басанта, Маркос Алонсо - Бадель, Фернандес, Борха Валеро - Салах, Гомес, Хоакін.

Динамо (орієнтовний склад): Шовковський - Данилу Сілва, Хачеріді, Віда, Антунеш - Рибалка - Ярмоленко, Сидорчук, Беланда, Ленс - Кравець.

Травмовані: Россі, Бабакар - Мбокані, Велозу, Макаренко, Бурда.

Дискваліфіковані: Драгович (Динамо).

Київське "Динамо", пропустивши гол на останніх секундах домашнього матчу 1/4 фіналу Ліги Європи, істотно погіршила шанси на потрапляння в півфінал. Про це говорить і статистика виступів киян в єврокубках.

Чотири роки тому в сезоні-2010/11, пройшовши в 1/8 фіналу "Манчестер Сіті", у чвертьфіналі "Динамо" вийшло португальську "Брагу". Однак після нічиєї 1:1 вдома кияни зіграли 0:0 на виїзді, і покинули розіграш. Втім, є більш позитивний приклад - в сезоні-2008/09 динамівці після домашньої нічиєї 1:1 з "Валенсією", на виїзді двічі зрівнювали рахунок і результат 2:2 вивів їх у наступний раунд. Тоді "біло-сині" зупинилися у півфіналі розіграшу.

Перед матчем з "Фіорентиною" головний тренер "Динамо" Сергій Ребров пообіцяв, що його команда підійде до протистояння в повній готовності, з усвідомленням помилок першого матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі