Фінансова дірка у бюджеті УАФ складає 2 мільйони євро – Циганик

Поділитися
Організація провела аудит.

Українська асоціація футболу (УАФ) виявила дефіцит бюджету після призначення Андрія Шевченка новим президентом організації.

Підсумки фінансового аудиту офіційно будуть оголошені за два місяці, проте журналіст Ігор Циганик зазначив, що було зафіксовано дефіцит коштів.

"Андрій Шевченко оголосив, що найближчим часом буде зроблено фінансовий аудит. На сьогоднішній день відомо, що фінансова дірка у бюджеті близько 2 мільйонів євро. Зараз новому керівництву УАФ потрібно знайти 2 мільйони євро, щоб просто закрити цей бюджет. Це величезна сума", – заявив Циганик.

Нагадаємо, Шевченко наприкінці січня замінив на посаді президента УАФ Андрія Павелка, який залишається у СІЗО у справі про корупцію на будівництві заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.

УАФ має профінансувати підготовку збірної України до матчу з Боснією та Герцеговиною у плей-офф відбору на Євро-2024, який пройде 21 березня.

Раніше стало відомо, де пройде фінал Кубка України з футболу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі