Фіналіст Ліги Чемпіонів достроково забезпечив участь у плей-офф

Поділитися
Фіналіст Ліги Чемпіонів достроково забезпечив участь у плей-офф "Атлетико" забив чотири голи у ворота "Олімпіакоса" © facebook.com/AtleticodeMadrid
Іспанський "Атлетіко" розпочав груповий турнір несподіваною поразкою від грецького "Олімпіакоса". Через два місяці "матрацники" взяли впевнений реванш і забезпечили участь в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Чемпіон Іспанії і фіналіст Ліги Чемпіонів-2013/14 мадридський Атлетіко розгромив грецький "Олімпіакос" 4:0 і гарантував вихід у 1/8 фіналу турніру.

Хет-триком у поєдинку відзначився хорватський нападник Маріо Манджукич, який записав уже п'ять голів на свій рахунок у нинішній ЛЧ.

Підопічні Дієго Сімеоне, який претендує на звання кращого тренера 2014 року за версією ФІФА, провели чудовий матч перед рідними глядачами: "матрацники" показали, що вміють добре реалізовувати моменти, але при цьому акуратно і ефективно діють в обороні. Самовідданість на кожному відрізку поля не залишила грецьким футболістам жодного шансу.

Так було, коли Рауль Гарсія відкрив рахунок на самому початку зустрічі, так було і надалі. Греки хоч і створювали напругу біля воріт господарів, але так і не зуміли отримати з цього вигоду.

Нагадаємо, що саме в матчі з "Олімпіакосом" іспанці зазнали єдиної поразки в ЛЧ-2014/15.

Тепер доля "Олімпіакоса" - в руках самих футболістів, адже в 6-му турі греки на виїзді зустрінуться з "Ювентусом" і лише перемога забезпечить їм вихід в 1/8 фіналу.

Ліга Чемпіонів. 5-й тур

Група

"Атлетико" - "Олимпикос" - 4:0 (2:0)

Голи: Рауль Гарсія, 9 (1:0). Манджукіч, 38 (2:0). Манджукіч, 62 (3:0). Манджукіч, 65 (4:0).

"Атлетіко": Мойя, Хуанфран, Годін, Ансальді, Хіменес, Тіагу (Маріо Суарес, 46), Рауль Гарсія, Габі, Арда Туран (Хіменес, 66), Коке, Манджукіч (Грізманн, 69).

"Олімпіакос": Роберто, Абідаль, Маніатіс (Давид Фустер, 46), Ботіа, Елабделлауї, Масуаку, Домінгес (Бухалакис, 72), Афеллай (Касамі, 46), Ндинга, Мілівоєвіч, Мітроглу.

Попередження: Ансальді, 15. Ндинга, 53. Давид Фустер, 56. Хіменес, 86.

Суддя: Штарк (Німеччина).

26 листопада. Мадрид. Стадіон "Вісенте Кальдерон".

Напередодні єдиний представник України у Лізі Чемпіонів донецький Шахтар зазнав першої поразки в сезоні, поступившись Атлетику з іспанського Більбао 0:1, але при цьому гарантував собі участь в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Донеччани встановили національний рекорд за кількістю участей в плей-офф головного клубного євротурніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі