ФІФА показала, як буде працювати система відеоповторів на ЧС-2018

Поділитися
ФІФА показала, як буде працювати система відеоповторів на ЧС-2018 ЧС-2018 стартує вже 14 червня © Sky Sports
До старту турніру залишилося чотири дні.

Міжнародна Федерація футболу (ФІФА) на своєму офіційному ютуб-каналі в спеціальному відео показала, як буде працювати система відеоповторів (VAR) на чемпіонаті світу-2018 в Росії. ФІФА визнала непотрібним розміщувати кімнати для перегляду відеоповторів спірних епізодів на стадіонах, тому вони будуть знаходитися в одному місці – в Міжнародному мовному центрі. Він розташований в Красногорську, передмісті Москви.

Кімнат буде всього дві (очевидно, через те, що одночасно у третьому турі будуть йти по два матчі), зате в кожній – по 15 екранів уздовж стіни і місця для чотирьох чоловік, які постараються зберегти репутацію головних рефері і його помічників, що працюють на матчах.

Один з чотирьох – головний відео-рефері, який буде зв'язуватися з арбітром на полі, другий – його асистент, що спеціалізується на офсайдах. Двоє інших страхують колег на випадок помилок і стежать за трансляцією, поки ті можуть обговорювати епізод.

Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу в Росії пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року. Матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Збірна України не зуміла пробитися на світову першість, посівши третє місце у своїй відбірній групі і не потрапивши навіть в стикові поєдинки.

Раніше повідомлялося про те, що ФФУ подала заявку на тестування системи відеоповторів VAR.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі