ФІФА не виявила у російських футболістів порушень антидопінгових правил

Поділитися
ФІФА не виявила у російських футболістів порушень антидопінгових правил Росіяни підозрювались у вживанні допінгу © championat.com
Росіяни не вживали заборонених препаратів.

Абсолютно всі допінг-проби футболістів збірної Росії з чемпіонату Європи - 2012, чемпіонату світу - 2014, чемпіонату Європи - 2016 і Кубка конфедерацій - 2017 були негативними.

Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА, який опублікував відповіді на часті запитання про розслідування можливих випадків порушення антидопінгових правил у російському футболі після публікації доповіді Річарда Макларена.

Нагадаємо, в червні 2017 року видання Daily Mail повідомило, що ФІФА проводить розслідування можливих допінг-порушень у 34 російських футболістів, в тому числі учасників ЧС-2014.

А відомий російський коментатор Олексій Андронов опублікував список футболістів збірної Росії, які потрапили під підозру у вживанні допінгу.

Повідомлялося, що у ФІФА є подробиці і докази застосування допінгу в збірній Росії, яка на ЧС-2014 завершила виступ на стадії групового етапу.

Раніше на Олімпіаді-2018 був зафіксований перший позитивний допінг-тест.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі