ФФУ розслідує матч "Іллічівець" - "Гірник-Спорт"

Поділитися
ФФУ розслідує матч "Іллічівець" - "Гірник-Спорт" Кочетов повідомив, що Нацполиция звернула увагу на цей матч © novostimira.com.ua
Поєдинок Першої ліги міг бути договірним.

У Федерації футболу України буде проведено розслідування матчу "Іллічівець" - "Гірник-Спорт" (3:1), який міг носити характер договірного. Про це повідомив віце-президент ФФУ Ігор Кочетов.

"Система раннього виявлення, яка у нас працює, виявила певні аномалії за ставками, зробленим на цей матч. Крім того, глава європейської організації Federbet Франческо Баранка теж ще до матчу написав нам листа, де поділився своїми підозрами щодо цього поєдинку. Разом з тим матч розпочався: адже все це відбувалося фактично за півгодини, хвилин за 20 до матчу ми отримали інформацію. Гравці вже були на полі, йшла розминка і так далі.

Звісно, у свою чергу я тут же поставив до відома ПФЛ про те, що ми будемо уважно спостерігати. А ПФЛ повністю підтримує всі наші розслідування, надає допомогу. І в ході матчу ми бачили ті аномалії, які відбувалися за ставками", - сказав Кочетов.

"У нас є всі підстави почати розслідування. І ми його вже почали, зробили відповідні запити, вже переглянули епізоди, на яких видно певні дії футболістів - тактико-технічні і інші. Експертна група приступила до вивчення відеозапису, в звичайному режимі проводимо розслідування. Звичайно, ажіотаж серед уболівальників викликає таку кількість доларів, які, природно, з неба в яму викидати ніхто не буде, і такий рух грошей говорить про те, що він міг бути тільки заздалегідь обумовлений, і зі знанням, в яку сторону. Тому можна сказати так: все це ознаки того, що матч був зіграний з порушенням принципів фейр-плей.

Будемо уважно вивчати і розслідувати, ми в контакті з національною поліцією, яка також вже звернула увагу на цей матч. Я дуже сподіваюся, що ми доведемо справу до логічного кінця, у всякому разі, Комітет з етики і чесної гри свою оцінку даного матчу дасть однозначно", - також зазначив віце-президент ФФУ.

Також Кочетов висловив надію, що в обох клубах буде проведено внутрішнє розслідування за даним фактом.

Читайте також: Матч молодіжних команд "Карпат" та "Олімпіка" визнаний договірним

Нагадаємо, по ходу матчу були зроблені рекордні для українського футболу у 2016 році ставки. Так, на перемогу "Іллічівця", який програвав по ходу зустрічі з рахунком 0:1, в підсумку, було поставлено 255 тисяч доларів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі