ФФУ "гальмує" трансфер хавбека "Металіста" Шав'єра в "Палмейрас" - ЗМІ

Поділитися
ФФУ "гальмує" трансфер хавбека "Металіста" Шав'єра в "Палмейрас" - ЗМІ Шав'єр хоче грати в Бразилії © football.ua
За інформацією бразильських медіа, Шав'єр розірвав контракт з харківським клубом і має намір продовжити кар'єру на батьківщині. Однак виникли бюрократичні моменти.

Кілька тижнів тому бразильський півзахисник Клейтон Шав'єр звернулася в судові інстанції з метою розірвання чинного контракту з харківським "Металістом": харків'яни заборгували бразильцеві велику суму по зарплаті та преміальних. Суд прийняв сторону гравця і той отримав на руки "вільну".

Незважаючи на те, що офіційно про перехід Шав'єра в "Палмейрас" було оголошено ще кілька днів тому, цей трансфер все ще не можна вважати до кінця завершеним. Як повідомляє Gazeta Esportiva, бразильський клуб поки що не може заявити свого новачка на чемпіонат штату Пауліста з-за відсутності трансферної картки.

Видати відповідний документ Шав'єру повинна була Федерація футболу України після того, як півзахисник в односторонньому порядку розірвав контракт з "Металістом", але документ досі не переданий "Палмейрасу".



У зв'язку з цим, бразильський клуб вже звернувся за допомогою у ФІФА, і розраховує отримати необхідні папери протягом найближчих 20-ти днів. Сам же Клейтон поки займається за індивідуальною програмою в клубній академії.

Шав'єр опинився серед тих легіонерів, які не повернулися в "Металіст" після зимової перерви. Незважаючи на те, що головний тренер харків'ян Ігор Рахаєв заявив про бажання бразильця залишитися в команді, він одним з перших записався в ряди протестуючих проти затримок з фінансових виплат.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі