ФФУ допомогла Інфантіно взяти участь у виборах президента ФІФА

Поділитися
ФФУ допомогла Інфантіно взяти участь у виборах президента ФІФА Інфантіно став президентом ФІФА © zimbio.com
Федерація футболу України була в числі п'яти федерацій, які дали швейцарцю можливість зареєструвати свою кандидатуру.

Федерація футболу України допомогла новому президенту ФІФА Джанні Інфантіно взяти участь у виборах глави Міжнародної федерації футболу. Про це розповів президент ФФУ Андрій Павелко.

"Для нас подвійно приємно, що переміг саме Інфантіно, адже в останній день реєстрації кандидатів на вибори ФІФА, коли вже стало зрозуміло, що Платіні не буде балотуватися і потрібен єдиний кандидат від Європи, Україна була в числі п'яти федерацій, які дали можливість зареєструватися Інфантіно, як одному з кандидатів. Саме висунення ФФУ дало йому можливість в останній день заявки взяти участь у цих виборах", - сказав Павелко в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Глава ФФУ високо оцінює перспективи Інфантіно: "У Інфантіно є свій особистий успіх, який він продемонстрував роботою в УЄФА. З ледве прибуткової організації він зробив суперприбуткову. Йому це вдалося зробити завдяки тому, що він зміг прийняти вірні рішення і зробити вірні дії. Не хочу образити інших кандидатів, але такого футбольного менеджерського успіху немає ні в кого. Багато хто також почув, що це призведе до додаткового залучення фінансування національних асоціацій, а це одне із головних завдань, які повинні бути виконані новим керівництвом ФІФА".

Читайте також: Фаворит у боротьбі за посаду президента ФІФА хоче розширити чемпіонат світу до сорока команд

Нагадаємо, Інфантіно у другому турі голосування випередив бахрейнського шейха Салмана бін Ібрагім Аль Халіфа, набравши 115 голосів з 207 можливих.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі