Фесенко не допоможе Україні в літніх матчах відбору на баскетбольний ЧС-2019

Поділитися
Фесенко не допоможе Україні в літніх матчах відбору на баскетбольний ЧС-2019 Фесенко не зіграє проти Туреччини та Латвії © fiba.com
Капітан збірної отримав травму.

Центровий Кирило Фесенко повідомив про те, що не допоможе національній команді в останніх поєдинках відбору на чемпіонат світу-2019.

Центровий зазначив, що пропустить 3-6 місяців через медичні процедури, які у нього заплановані по завершенні сезону. Її необхідність викликана операцією на коліні, яка була зроблена ще влітку минулого року.

"Ні, я не приїду в збірну. Відразу після закінчення сезону у мене запланована медична процедура. Як виявилося, мені не розповіли про повну картину стану справ після операції, яку мені зробили влітку. Тепер мені потрібно 3-6 місяців на відновлення", - цитує слова Фесенко Xsport.ua.

У складі італійського "Авелліно" в нинішньому сезоні Фесенко набирає в середньому 11.8 очок у чемпіонаті, а також робить 6.9 підбирань.

Влітку збірна України зіграє проти Туреччини (28 червня) і Латвії (1 липня). Поки що команда Євгена Мурзіна очолює турнірну таблицю у своїй групі, маючи в активі після чотирьох матчів 3 перемоги.

Раніше були представлені найкращі моменти чоловічий баскетбольної збірної України в 2017 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі