"Фенербахче" зацікавився молодим талантом "Динамо" – ЗМІ

Поділитися
"Фенербахче" зацікавився молодим талантом "Динамо" – ЗМІ Шапаренко цікавий "Фенербахче" © ФК Динамо
Микола Шапаренко вразив босів турецького клубу.

Турецький "Фенербахче" зацікавлений у підписанні півзахисника київського "Динамо" Миколи Шапаренка, повідомляє турецький портал Fotomac.

Повідомляється про те, що скаути турецького клубу вже стежили за грою 20-річного футболіста в матчах УПЛ, а також спостерігали за його виступом в недавньому товариському матчі Туреччина – Україна (0:0).

Поки залишається невідомим, чи готовий "Фенербахче" зробити пропозицію київському клубу по українцю.

Також сьогодні стало відомо про те, що сербська "Црвена Звезда" намагалася придбати Миколу Шапаренко. Керівництво клубу запропонувало киянам 800 тисяч євро, а також опцію в розмірі 20% від суми наступного продажу гравця.

"Біло-сині" відповіли на пропозицію про продаж відмовою, але кияни були готові віддати півзахисника в оренду на один сезон. Проте цей варіант не влаштовував "Црвену Звезду", в результаті чого вони придбали у тульського "Арсеналу" хавбека Горана Чаушича за 1 мільйон євро.

Нагадаємо, в нинішньому сезоні Шапаренко виходив на поле в 12 матчах у всіх турнірах (5 - в основі), в яких відзначився п'ятьма голами. Також в листопаді дебютував в офіційному поєдинку за збірну України, вийшовши на заміну проти Словаччини (1:4).

Раніше Микола Шапаренко був визнаний найкращим гравцем 15-го туру УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі