Фанати "Монако" звернулися до російського власнику: поверніть наші гроші

Поділитися
Фанати "Монако" звернулися до російського власнику: поверніть наші гроші Вболівальники "Монако" хочуть, щоб їх команда перемагала © asm-fc.com
Вболівальники незадоволені трансферною політикою французького клубу, якому незабаром грати в Лізі Чемпіонів. Тепер вони хочуть отримати назад гроші за куплені сезонні абонементи.

Вболівальники французького "Монако", який у минулому сезоні посів друге місце в національному чемпіонаті і вперше за довгий час став учасником Ліги Чемпіонів, зажадали від керівництва повернути гроші за дорогі сезонні абонементи.

Шанувальники "монегасків" незадоволені трансферною політикою команди, яку спонсорує російський мільярдер Дмитро Риболовлєв. Наприкінці липня "Реал" купив у французів лідера атак талановитого Джеймса Родрігеса - кращого бомбардира чемпіонату світу-2014, заплативши за його трансфер близько 80 мільйонів євро. А трохи пізніше лазурне узбережжя покинув ще один колумбієць Радамель Фалькао, якого орендував "Манчестер Юнайтед".

У підсумку, "Монако" заробив близько 90 мільйонів євро, однак Дмитро Риболовлєв не став витрачати гроші на посилення, а обмежився орендою декількох проспектів і досвідченого голландського голкіпера Мартена Стекеленбурга.

"Тепер уболівальники "Монако" домагаються у клубу повернення грошей, витрачених на недешеві абонементи. Мабуть, на португальця Жоао Моутінью і болгарина Дімітара Бербатова мешканці князівства ходити не хочуть", - пише французька l'Equipe.

Нагадаємо, що "Монако" в Лізі Чемпіонів зіграє в групі С з португальською "Бенфікою", російським "Зенітом" і німецьким "Байєром". Додамо, що в активі клубу з князівства - участь у фіналі Ліги Чемпіонів в сезоні-2003/04. Тоді монегаски програли "Порту" Жозе Моурінью 0:3.

Раніше відомо, що власник "Монако" після сезону-2013/14, в якому його підопічні програли конкуренцію "Парі Сен-Жермен", звільнив наставника Клаудіо Раньєрі, а не його місце прийшов португалець Леонарду Жардім. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі