"Евертон" запросить українця Лужного в тренерський штаб Венгера – ЗМІ

Поділитися
"Евертон" запросить українця Лужного в тренерський штаб Венгера – ЗМІ Лужний працює помічником Хацкевича в "Динамо" © ФК Динамо
Український тренер може попрацювати в Англії.

Помічник головного тренера київського "Динамо" Олександра Хацкевича Олег Лужний розглядається в ролі асистента Арсена Венгера, який може зайняти тренерський пост в англійському "Евертоні", повідомляє Daily Star. За інформацією видання, Лужний готовий повернутися в Англію, щоб знову попрацювати з Венгером, але вже в ролі помічника.

68-річний французький тренер може продовжити кар'єру в "Евертоні". Якщо ж керівництву "ірисок" вдасться домовитися з Венгером, то асистентом француза стане тренер київського "Динамо Олег Лужний.

"Евертон" після 35 турів займає 8-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи в активі 45 очок.

Нагадаємо, Венгер влітку покине лондонський "Арсенал" після 22 років роботи в клубі. Лужний грав під керівництвом французького фахівця в Арсеналі з 1999 по 2003 рік. А в одному з поєдинків Кубка ліги екс-захисник вивів "канонірів" на поле у якості капітана команди.

Відзначимо, що крім роботи в київському клубі, 49-річний Лужний раніше очолював сімферопольську "Таврію" (з 2012 по 2013) і працював у "Карпатах" (2016).

Раніше український тренер Максимов спровокував бійку в матчі Кубка Азербайджану.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі