"Евертон" оголосив про трансфер футболіста "Динамо" та збірної України Миколенка

Поділитися
Миколенко продовжить кар'єру в Англії © Everton FC
Лівий захисник продовжить кар'єру в АПЛ.

Футболіст київського "Динамо" та збірної України Віталій Міколенко підписав контракт із англійським "Евертоном", про що повідомила прес-служба клубу АПЛ.

Угода розрахована до кінця червня 2026 року. Інші деталі угоди офіційно не уточнюються. За інформацією The Guardian, "Динамо" отримає за гравця 21 мільйон євро, а за рахунок бонусів сума може зрости до 23 мільйонів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Everton (@everton)

22-річний футболіст у Instagram подякував "Динамо" та попрощався з уболівальниками клубу:

"Сьогодні настав день, коли я хотів би оголосити про мій новий етап у кар'єрі. Я залишаю свою рідну команду - київське "Динамо", в якому я був щасливий щодня, починаючи з академії і до останнього матчу у футболці улюбленого клубу.

Мені хочеться подякувати всім тренерам, усім співробітникам клубу, президенту клубу Ігорю Михайловичу Суркісу та всім моїм партнерам по команді. І, звичайно, дякую Мірчі Луческу за його увагу, досвід і все, що він зробив для мене.

Окрема подяка кожному вболівальнику "Динамо", всім, хто приходив на стадіон або підтримував мене та команду за його межами. Бажаю "Динамо" надалі лише перемог, трофеїв та удачі".

Віталій Миколенко є вихованцем "Динамо" та виступав за першу команду киян з 2017 року. На рахунку футболіста 132 матчі та 7 голів за столичний клуб.

Раніше повідомлялося про те, хто може замінити Миколенка в "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі