Екс-захисник "Шахтаря" вважає, що російський чемпіонат сильніше українського

Поділитися
Екс-захисник "Шахтаря" вважає, що російський чемпіонат сильніше українського Ордець став гравцем московського "Динамо" © ФК Шахтер
Іван Ордець продовжить кар'єру в Росії.

Український екс-захисник донецького "Шахтаря" і футболіст московського "Динамо" Іван Ордець порівняв УПЛ і РПЛ.

"Мій вибір - на користь футбольної кар'єри. Російський чемпіонат сильніше і видовищніше українського. І я не вважаю правильним підводити під мій перехід в "Динамо" будь-яку політичну підоснову.

Цього літа у мене був шанс залишитися в "Шахтарі", який пропонував мені продовжити співпрацю. Але московське "Динамо" запропонувало стати частиною нового амбітного проекту. Це новий виклик для мене, і я його прийняв. Спорт, і футбол зокрема, покликаний об'єднувати людей і народи, а не бути інструментом конфліктів. Головне, щоб я прогресував як футболіст", - повідомив Ордець.

Нагадаємо, Ордець всю дорослу кар'єру провів у "Шахтарі", в сезоні 2013/14 виступав в оренді в "Іллічівці". У складі збірної України провів 12 матчів, забив 1 м'яч.

У червні Ордець став гравцем московського "Динамо". Термін угоди – три роки. За умовами контракту 26-річний захисник буде заробляти в російському клубі 1 млн євро в рік плюс бонуси. Футболіст покинув "Шахтар" у статусі вільного агента.

Раніше повідомлялося про те, що черговий український футболіст переїхав до Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі