Екс-тренера "Зірки" Друді в "Карпатах" не буде - ЗМІ

Поділитися
Екс-тренера "Зірки" Друді в "Карпатах" не буде - ЗМІ Друді більше не цікавий "Карпатам" © football.ua
Львів'яни вже не розглядають кандидатуру спеціаліста на посаду спортивного директора.

Керівництво "Карпат" більше не розглядає кандидатуру колишнього головного тренера "Зірки" Даріо Друді на посаду спортивного директора. Про це повідомляє "Футбол 24".

Раніше повідомлялося, що Друді після відставки в "Зірці", ймовірно, не покине Україну і незабаром може працевлаштуватися в "Карпатах", чий власник Петро Димінський особисто запропонував аргентинцеві пост спортивного директора в клубі.

Нагадаємо, Даріо Друді в 2011-16 роках працював помічником Марселіно Гарсії Тораля в "Вільярреалі", а в серпні-листопаді 2016-го тренував "Зірку", де запам'ятався ставкою на легіонерів з Іспанії та Латинської Америки.

В даний час посаду спортивного директора в "Карпатах" займає Сергій Зайцев, який раніше був головним тренером львівської команди.

Нагадаємо, раніше "Карпати" підсилилися двома гравцями одеського "Чорноморця" – голкіпером Євгеном Боровиком і захисником Артемом Філімоновим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі