Екс-президент Міжнародної федерації біатлону лобіював інтереси Росії за хабарі - звіт

Поділитися
Екс-президент Міжнародної федерації біатлону лобіював інтереси Росії за хабарі - звіт Бессеберг покинув свій пост у 2018-му році © chaspik.spb.ru
Спеціальна комісія представила підсумки розслідування.

Незалежна комісія Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) під керівництвом Джонатана Тейлора оприлюднила порушення, які допускав колишній глава організації Андерс Бессеберг.

Головне звинувачення полягає в захисті інтересів Росії. Бессеберг дозволив залишитися віце-президентом IBU, незважаючи на те, що на росіянина тоді було заведено кримінальну справу.

Також чиновник не став реагувати на допінгові скандали і на інформацію про те, що колишній глава Союзу біатлоністів Росії (СБР) Олександр Кравцов намагався купити голоси на виборах в конгрес IBU в 2014-му.

За лобіювання інтересів РФ Бессеберг отримував хабарі у вигляді поїздок на полювання в Росію і послуг повій, які оплачувалися третьою стороною.

Андерс Бессеберг покинув свою посаду в 2018-му році після того, як на штаб-квартиру IBU відбувся поліцейський рейд.

Раніше повідомлялося про те, що 33 російських біатлоніста знялися з перегонів в Іжевську після прибуття допінг-офіцерів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі