Екс-капітан збірної Фінляндії з футболу поселив у своєму домі біженців із України

Поділитися
Екс-капітан збірної Фінляндії з футболу поселив у своєму домі біженців із України Тім Спарв порівняв Путіна зі Сталіним
Тім Спарв розповів про активну допомогу українському народу.

Колишній капітан збірної Фінляндії з футболу Тім Спарв розповів про діяльність, спрямовану на допомогу українцям, які постраждали від військової агресії Росії.

"Передусім я хотів би висловити співчуття Україні та всім українцям. Уявляю, наскільки складно зараз вашому народу. Разом зі своєю сім'єю я довго думав, як можу допомогти вашій країні і чим можу бути корисним.

Спочатку ми перераховували гроші, брали участь у протестах проти цієї війни на вулицях, намагалися привертати увагу до проблеми в соцмережах та всіх можливих інформаційних платформах, це все були добрі рішення, проте я розумів, що треба зробити щось ще, тому вирішив надати в користування свій будинок у Фінляндії українським біженцям

Якось зі мною зв'язалася жінка, яка розповіла про сім'ю з України, яка вирушила до Фінляндії. Я подумав, що можу стати в нагоді, тому запропонував свою квартиру українці з хлопчиком та дівчинкою.

На цьому я не зупиняюся і намагаюся допомагати й надалі - розумію, як складно почуватися безпорадним у чужій країні. Читаю новини, переглядаю фото та відео з України, і це дуже засмучує мене. Українці не заслуговували на такий жах", - сказав Спарв в інтерв'ю порталу "Футбол 24".

Також футболіст дав однозначну оцінку режиму Володимира Путіна:

"Він став в один ряд зі Сталіним та іншими диктаторами. Насправді все це неважливо - важливі лише біль та страждання України. Вони обидва огидні. Нинішній правитель Росії робить страшні та жахливі речі".

Раніше повідомлялося про те, що футболіст збірної України Яремчук зустрівся із сім'ями українських біженців у Португалії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі