Ексфутболіст збірної України виступатиме на аматорському рівні

Поділитися
Ексфутболіст збірної України виступатиме на аматорському рівні Федецький грав у фіналі Ліги Європи з "Дніпром" © ФК Карпати
Артем Федецький став аматором.

Колишній захисник збірної України Артем Федецький став гравцем аматорського "Вотранса". Луцький клуб дозаявив гравця на решту чемпіонату ААФУ.

Луцький "Вотранс" займає 10-е місце в 1 групі чемпіонату ААФУ. За новий клуб Федецький може дебютувати 4 липня в грі проти "Карпати"-Енергетік ".

Нагадаємо, останнім клубом Федецького були "Карпат", які гравець покинув в липні минулого року.

Також 35-річний Федецький виступав за "Шахтар", "Арсенал", "Харків", "Дніпро" і німецький "Дармштадт". У його активі 52 матчі і 2 голи за національну збірну України.

Відзначимо, що після відходу з "Карпат" Федецький балотувався до Верховної Ради від партії "Слуга народу", але не пройшов до парламенту.

Раніше повідомлялося, що Артем Федецький відвідав Мар'їнку, де зіграв у футбол з військовослужбовцями Збройних сил України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі