Екс-футболіст "Дніпра" Руїс перейшов у "Црвену Звезду"

Поділитися
Екс-футболіст "Дніпра" Руїс перейшов у "Црвену Звезду" Руїс продовжить кар'єру в Сербії
Півзахисник вже знайшов собі новий клуб.

Колишній гравець "Дніпра" Джон Руїс став гравцем сербського клубу "Црвена Звезда". Футболіст покинув Україну на правах вільного агента.

Терміни угоди офіційно не повідомляються, проте сербська преса писала про 4-річний контракт для 22-річного костаріканського півзахисника.

Руїс перейшов у "Дніпро" в минулому році, після чого провів за команду Мирона Маркевича 14 матчів і забив 6 голів. Також в активі гравця 4 матчі в складі національної збірної Коста-Ріки (1 гол).

"Найголовніше при виборі клубу було те, що "Црвена Звезда" має великі амбіції, хоче вийти в Лігу чемпіонів. Я думаю, що можу допомогти команді в цьому. Всі інші клуби говорять про гроші, у той час як тільки "Црвена Звезда" на перший план ставить футбол і амбіції команди", - прокоментував Руїс свій перехід.

Читайте також: "Дніпро" буде позбавлений шести очок і можливості здійснювати трансфери

Руїс став одним з одинадцяти гравців, які вже покинули "Дніпро" цього літа. Також з клубу пішли Ян Лаштувка, Лео Матос, Євген Шахов, Дмитро Чигринський, Бруно Гама, Андерсон Піко, Дуглас, Володимир Адамюк, Едмар і Матеус. У команді більше не залишилося легіонерів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі