Джошуа висловив повагу Усику за повернення в Україну після початку повномасштабного вторгнення Росії

Поділитися
Джошуа висловив повагу Усику за повернення в Україну після початку повномасштабного вторгнення Росії Джошуа зустрінеться з Усиком на рингу 20 серпня © Boxingscene
Британський боксер підтримав свого суперника.

Британський боксер Ентоні Джошуа прокоментував дії свого суперника Олександра Усика у зв'язку з війною в Україні.

"Я ніколи не жив у такому конфлікті, тому не знаю, які наслідки відчував би сам. Я поважаю вчинок Усика на сто відсотків. Це його дім, а кожна людина має захищати свій дім.

Така ганьба, що мирні люди найбільше страждають під час війни. Усик просто намагається захистити свій народ, тож я його поважаю. Думаю, що вчинив би так само, не як боксер чи воїн, а як звичайна людина”, – цитує Джошуа Daily Mail.

"Ми шукали відповідну дату реваншу для Олександра та його команди. Я відчував, що для нього важливо бути готовим, ми не хотіли нав'язувати свої плани. Він прагне захистити свої титули. Я хотів, щоб ми працювали разом. Так ми проявили співчуття до нього і його країни. Все спрацювало добре для всіх сторін".

Нагадаємо, Олександр Усик повернувся в Україну відразу після початку повномасштабного вторгнення Росії та публічно виступав проти дій країни-агресора. Пізніше український чемпіон світу залишив країну для підготовки до реваншу з Джошуа, який відбудеться 20 серпня у Джидді (Саудівська Аравія).

Раніше повідомлялося про те, що на кону другого бою Усика та Джошуа стоятиме чемпіонський пояс, яким володів Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі