Джокович буде депортований з Австралії та не виступить на Australian Open

Поділитися
Джокович буде депортований з Австралії та не виступить на Australian Open Джокович точно не зіграє на Australian Open © The Australian
Найкращий тенісист світу програв фінальний суд.

Австралійський суд відхилив останню апеляцію Новака Джоковича на анулювання візи, повідомляє CNN.

Cербський тенісист буде депортований із країни та не зіграє на Australian Open. Вже 17 січня Джокович мав провести перший матч, але тепер організатори замінили серба у турнірній сітці - замість нього на корт вийде італієць Сальваторе Карузо.

Сам Джокович у спілкуванні з пресою повідомив, що розчарований рішенням суду, але співпрацюватиме з урядом і готовий покинути Австралію. Тенісист також побажав успіху всім учасникам Australian Open та подякував усім за підтримку.

Нагадаємо, сербський тенісист прибув до аеропорту Мельбурна в середу, 5 січня, і одразу був затриманий. Джоковича допитували кілька годин та перевіряли медичне відведення від вакцинації, з яким він прибув до країни.

Джокович планував виступити на Australian Open - організатори турніру і місцева влада раніше дозволили йому вийти на корт без щеплення від коронавірусу.

Раніше повідомлялося про те, що один із найкращих українських тенісистів завершив кар'єру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі